Trendek falimatrica - PLAYBOY

Új

Tükör matricák és matricák szép dekoráció a belső teret. Ki tudják szolgálni, mint egy tükör, valamint újraéleszteni a fal a ház vagy lakás.

Bővebb leírás

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 70 Ft.


 1 people bought this

6 272 Ft

Egyéb infó

A modern tükör dekoratív matricák egyedülállóak. Eredeti kiegészítés az otthoni, lakás, fürdőszoba vagy az irodában. Az egyedi design megfelel a termék céljának. A dekoratív matricák és matricák műanyagból készülnek - AKRYL tükrös kivitelben vagy színes plexiüvegben. Az akril matrica több részből áll. Minden egyes rész külön ragasztva van. Egyes csomagok tartalmaznak egy szerelési sablont, amely könnyen alkalmazható a plexiüveg falra, üvegre, fára vagy fémre. A felületnek tisztának kell lennie, hogy a matrica megfelelően rögzíthető legyen. A dekoratív tükör matricák könnyen alkalmazhatók a kétoldalas ragasztófóliának köszönhetően.
A matricán található kép tükrözi a helyet. A fantáziádra van szükséged, hogy ragaszkodj a matricához.
 

Műszaki információk és alkalmazás:

* Anyag: Akril, Plexiglas, PMMA
* Szín: tükör és színezett plexi
* A matrica nem fogja elpusztítani a vakolatot
* Vastagság: 3 mm
* Az alkalmazás egyszerű - csak távolítsa el a ragasztószalagot
  
és ragaszkodj a falhoz
* Egyenes és tiszta felületekre tervezve
* Kétoldalas szalagot ajánlunk

.

.

A dekoráció méretei:

A dekoráció méretei:

.

.

wall clock, mirror stickers

.A termék kiváló minőségű akrilból készül.                                    Az alsó kétoldalas szalag. Csak engedje el a védőszalagot, és ragaszkodjon a falhoz.

.

 Modern Xmomo termék. Saját DESING. Mi vagyunk a gyártók, jó minőségű termék nélkül vásárolsz jó áron..


Modern Xmomo termék. Saját DESING.                                         Mi vagyunk a gyártók, jó minőségű termék nélkül vásárolsz jó áron.

30 other products in the same category: